Olakšice

Zagreb, 01.09.2021.

Predaja Zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšicu za NOVOUPISANU djecu od 01.09.21.


Radi trenutne epidemiološke situacije, molimo vas da Zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu za 2021. predate na centralnom objektu Lanište.
Pri ulasku u vrtić, sa desne strane na stolu se nalazi kutija u koju ćete odložiti vaš Zahtjev koji treba biti u zatvorenoj kuverti.

Zahtjeve zaprimamo svaki radni dan od 06:30 – 17:00 sati, do petka 17.09.21.

Također, molimo da provjerite jeste li Zahtjev u cijelosti popunili te isti i  potpisali jer ga u protivnom nećemo moći uvažiti (obraditi).
Pri predaji Zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšice priložite i dokaze o ispunjavanju uvjeta na temelju kojih se može utvrditi iznos sudjelovanja u cijeni. Kao dokaz o ostvarenom prihodu zajedničkog kućanstva dostavljate Potvrdu Porezne uprave o visini dohodaka i primitaka za 2020. godinu za svakog člana zasebno.UPUTE za izadavanje Potvrde o visini dohodaka i primitaka


 
VAŽNO
Ukoliko Zahtjev ne predate, u obvezi ste platiti ekonomsku cijenu u iznosu od  1.900,00 kn mjesečno, a ako Zahtjev predate, a ne dostavite dokaze o prihodima, u obvezi ste platiti vrtić 600,00 kn mjesečno (najviši prihodovni cenzus).Obavijest roditeljima s dvoje ili više djece - PRAVO NA OLAKŠICE


ZAHTJEV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA OLAKŠICU u sudjelovanju roditelja/skrbnika u cijeni redovitog programa predškolskog odgoja i obrazovanja djece u predškolskim ustanovama Grada Zagreba od 1. siječnja 2021.

Obavijest

Obrazac


Ispiši stranicu