eTwinning

 
„eTwinning je zajednica škola u Europi

eTwinning nudi platformu za odgojno – obrazovne djelatnike (učitelje, ravnatelje, knjižničare, itd), koji rade u školama i dječjim vrtićima europskih država sudionica eTwinninga. Putem ove platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi. eTwinning se uspješno integrirao u Erasmus+, program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.“ (https://www.etwinning.net/hr/pub/index.htm)
Trenutno je na ovoj platformi uključeno gotovo 900.000 odgojno-obrazovnih djelatnika iz više od 200.000 odgojno-obrazovnih ustanova te je sada aktivno više od 100.000 projekata.
Ponosni smo što je i DV „Remetinec“ dio ove velike zajednice od 2018.god. Za sada je uključeno naših 7 odgojitelja koji sa svojim odgojnim skupinama koriste sve prednosti ove platforme. Vjerujemo da će se broj odgojitelja i djece koji sudjeluju u razvijanju projekata i razmjeni znanja i iskustva kroz vrijeme i povećavati.

Dječji vrtić Remetinec postao je nositelj oznake eTwinning škole za 2021./2022. godinu.
U nastavku Vam prikazujemo neke od projekata u kojima smo sudjelovali i nagrađeni oznakama kvalitete:

"Welcome to My Country" projekt u ped. god. 2020./2021. https://sites.google.com/view/dobro-dosli-u-hrvatsku/po%C4%8Detna-stranica

„Stay home“ projekt https://read.bookcreator.com/eqrIlZMm9TYbQvGI4tJUUw4lQhsr3TLDit49xfObh8w/KLt1HmOhQVKN0SPvfkavbg
„Upoznajemo zajedno zemlje Europe“
https://sites.google.com/view/upoznajemozajednozemljeeurope/po%C4%8Detna-stranica
 
Projekt „Healthy mind into a healthy body”


Projekt „Decouvrons nos pays d'Europe ensemble“Projekt  "Welcome to my country"


Ispiši stranicu